Περιήγηση στα κρασοχώρια Λεμεσού (Φωτογραφίες)

Στο χώρο στάθμευσης Εναερίου στη Λεμεσό δεκάδες κλασσικά αυτοκίνητα και κλασσικές μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου Κύπρου “ΣΙΠΑΚ”, με θέμα “περιήγηση στα κρασοχώρια της Λεμεσού οδηγώντας με οδική συνείδηση”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Αστυνομίας Κύπρου και της Κοινοτικής Αστυνομίας Πάχνας. Μεγάλη ήταν η συνεισφορά του αστυνομικού σταθμού Πάχνας που το περιπολικό του συνόδευε τους συμμετέχοντες καθ’ όλη την διαδρομή.

Η εκκίνηση έγινε στις 10 π.μ. από τον Εναέριο με κατεύθυνση δυτικά επί της λεωφόρου Μακαρίου περνώντας από τον Ύψωνα – Κολόσσι – Ερήμη – Καντού φθάνοντας στη Πάχνα στο οινοποιείο Γιασκούρη. Εκεί έγινε ξενάγηση στο υπερσύχρονο οινοποιείο και ακολούθως προσφέρθηκε πρόγευμα από τους αδερφούς Γιασκούρη και τον πρόεδρο της κοινότητας Πάχνας.

Ακολούθως η πομπή κατευθύνθηκε προς την κοινότητα Ποταμιούς όπου η πρόεδρος της κοινότητας υποδέχτηκε τους οδηγούς και συνοδηγούς με διάφορα τοπικά γλυκά.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την κοινότητα Βάσας Κοιλανίου και το μουσείο Ζιβανίας όπου έγινε ξενάγηση και φιλοξενία από την κοινότητα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

Σειρά πήρε η κοινότητα Άρσους, όπου ο κοινοτάρχης καλωσόρισε και φιλοξένησε τους συμμετέχοντες. Έπειτα κατέληξαν στην Μαλλιά στη ταβέρνα Πλάτανος για γεύμα. Εκεί τους καλωσόρισε ο πρόεδρος της κοινότητας προσφέροντας μετά το γεύμα και παραδοσιακά γλυκά.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση του Σ.Ι.Π.Α.Κ. τίμησε και η λέσχη των κλασσικών αυτοκινήτων Πάφου με 5 συμμετοχές.

0