“Μύρισαν” Χριστούγεννα στο Τραχώνι (Φωτογραφίες)

Με δύο άκρως χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γιόρτασε η κοινότητα Τραχωνίου τον ερχομό των Χριστουγέννων. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του δέντρου στο προαύλιο της μεγάλης Εκκλησίας Αγίου Μάμαντος Τραχωνίου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε χορωδίες από τα σχολεία της κοινότητας, όπου ερμήνευσαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Επίσης δόθηκαν 300 δώρα στα παιδάκια της κοινότητας που βρέθηκαν εκεί. Παράλληλα μια άμαξα με άλογο πήγαινε βόλτα στο Τραχώνι όσους το επιθυμούσαν.

Εδέσματα και ποτά υπήρχαν στο χώρο, ώστε να κεραστούν όλοι, χορηγία του κοινοτικού συμβουλίου προς τους δημότες.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Όμιλο Τραχωνίου, όπου διοργανώνεται εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

Η κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Αγίου Μάμαντος στο Τραχώνι μετατράπηκε σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις δραστηριότητες που ετοίμασαν γι’ αυτούς. Εκεί βρέθηκε και ταχυδακτυλουργός όπου εντυπωσίασε τα παιδιά, ενώ και πάλι παρέλαβαν αρκετά δώρα τα οποία τους κατενθουσίασαν.

Επιπρόσθετα δωρεάν κεράσματα διατέθηκαν για μικρούς και μεγάλους! Από ζεστά ροφήματα μέχρι και ζιβανία απόλαυσαν οι Τραχωνίτες, προσφορά από τον Πολιτιστικό Όμιλο Τραχώνιου.

Φυσικά το σήμα κατατεθέν της εκδήλωσης δεν ήταν άλλο από την έλευση του Αγίου Βασίλη, ο οποίος συνηθίζει να εκπλήσσει με τους ευφαντάστους τρόπους που επιλέγει τα μέσα μεταφοράς του. Φέτος εμφανίστηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα, εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο κοινοτάρχης Κυριάκος Χριστοδούλου εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των δυο εκδηλώσεων αλλά και στην Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

0