Άγιος Τύχωνας: Έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου (Φωτογραφίες)

Στην παρουσία πλήθος κόσμου έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αγιο Τύχωνα. Στην διάρκεια της εκδήλωσης τραγούδησε ο εκλεκτός Κύπριος τραγουδιστής Hovig. Σημειώνεται ότι στη φωταγώγηση του δέντρου στον Άγιο Τύχωνα παρευρέθηκε και o Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους.

Καλωσόρισμα και ευχές έγιναν από τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγ. Τύχωνα Πάμπο Ιωάννου, ο οποίος ανέφερε ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα παιδιά και ότι είναι με μεγάλη χαρά που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

Ο κ. Ιωάννου ακολούθως ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς η υλοποίησή της έγινε αποκλειστικά από χορηγίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό του συνόδεψαν οι Cheer Leaders, οι οποίες και παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό σόου. Ταυτόχρονα, η παιδική χορωδία του Αγίου Τύχωνα, υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Μακαρίτη, ταξίδεψε τους παρευρισκομένους στο πνεύμα των ημερών, με τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δωρεάν λοκουμάδες, κάστανα και ζεστό κρασί, ενώ υπήρχαν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, κατασκευές και στολίδια.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: PRIME PROPERTY GROUP, PAFILIA, TAKIS VASIOTIS LTD, CHR. ATHANASIOU, STAVROS DEMOSTHENOUS, FOUR SEASONS HOTEL, NAVARRIA HOTEL, ROLICO HOTELS, PHIL. ANDREOU, PUESTA OYSTER RESTAURANT, HAMLET PUB και εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ.

0